TP Opérateur reviews

(445 total reviews)

Jorge Amar

100% approve of CEO

90% positive business outlook

Operations employees have rated TP with 4.7 out of 5 stars, based on 445 company reviews on Glassdoor. This indicates that most Operations professionals have an excellent working experience there. TP is rated 27% above average by Operations professionals compared to other employers within the Administración y consultoría industry (3.7 stars).

Reviews by job title

445 reviews
5.0
Oct 14, 2025

Victoria

Business Outlook

Pros

Tiene buenos espacios de trabajo

Cons

Siempre está lleno los espacios

avatar
TP Response
7mo
👋🏻 Hola, gracias por tu comentario, lo tendremos en cuenta. ✍🏻 Mejoramos cada día para seguir siendo una de las 5 mejores empresas para trabajar en el Latinoamérica por Great Place To Work. 😎🔝 ¡Saludos! #EstoEsTP
4.0
Oct 14, 2025

A new beginnig

Business Outlook

Pros

Goob site,goob partners,goob lessons .me gusta el ambiente tranquilo y la zona de ocio

Cons

La filas para ingresar,son larguísimas.

avatar
TP Response
7mo
5.0
Oct 13, 2025

Good

Business Outlook

Pros

-good environment -good trainers -good treatment

Cons

-anything -none Aaa- -771 Sss

Viewing 58 - 60 of 445 Reviews

Glassdoor has 100,096 TP reviews submitted anonymously by TP employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if TP is right for you.