Nubank reviews

avatar

David Vélez

91% approve of CEO

78% positive business outlook

Nubank has an employee rating of 4.4 out of 5 stars, based on 442 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have an excellent working experience there. The Nubank employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Finanzas industry (3.7 stars).

Reviews by job title

442 reviews
3.0
Mar 10, 2024
Business Outlook

Pros

Benefits: meanly health plan is good

Cons

14 working hours per day and working on weekends. If not, you will be fired. No objective criteria of assessment. You are a complete slave of your manager. Absence of vertical feedback. You receive feedback from your manager, but your opinion about management does not matter.

4.0
Sep 10, 2023

Great experience

Anonymous employee
Business Outlook

Pros

Culture, benefits, leadership, strong brand

Cons

Career path, lack of global marketing strategy

avatar
Nubank Response
2y
Olá, esperamos que esteja bem. Agradecemos pelo seu feedback. Sua transparência e contribuição são essenciais para desafiar o status quo dos nossos processos e como fazemos as coisas. Vamos compartilhar com o time de People & Culture e esperamos que a sua jornada seja de sucesso.
2.0
Jun 11, 2023
Business Outlook

Pros

Tive oportunidades de desenvolvimento, estava tocando projetos promissores com possibilidade de crescimento.

Cons

A empresa preza por empatia, se diz ser humana antes de ser digital, mas não aplicou esses valores no último layoff realizado. Entendo que reestruturações acontecem, mas a forma como fizeram isso com 300 funcionários, não dando nenhuma satisfação, simplesmente retirando os acessos. Foi assim que descobri meu desligamento e diversas outras pessoas também, incluindo funcionárias grávidas, outros de férias ou de licença. Revejam a forma como isso é realizado. 0 empatia pelos colaboradores.

Viewing 55 - 57 of 442 Reviews

Glassdoor has 4,684 Nubank reviews submitted anonymously by Nubank employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Nubank is right for you.